Om Mind Zones verksamhet

Coaching, utbildning och konsulttjänster för dig och din organisation.

Mind Zone arbetar för social hållbarhet och ökad livsbalans för ledare och grupper. Jag erbjuder olika konsulttjänster och verktyg för dig och din organisation. Mind Zone är det personliga företaget som samarbetar nära kunden mot önskade mål. Jag erbjuder en unik kombination av lång chef och ledarerfarenhet inom utbildning och utvecklingsarbete som kombineras med ICC certifierad coaching och företagsanpassade mindfulnesskurser.


Kontakta mig för mer information eller för att prata mer om hur jag kan hjälpa just dig och din organisation.

 
210326-79color_edited.jpg

Helena Tennhage, grundare Mind Zone

Min vision och mission är att bidra till ett hållbart arbetsliv med ökad livskvalitet och balans. Jag hjälper ledare och grupper att nå mål, hitta sina inre drömmar, drivkrafter och expandera sin potential.

Med över 20-års erfarenhet som skolledare i olika skolformer i förskolan, grundskolan och ägare av en enskilt driven förskola har jag stor förståelse och kunskap om ledarskapets
möjligheter och utmaningar.


En röd tråd i yrkeslivet är mitt stora intresse för att utveckla människor och organisationer. Med egen erfarenhet av framgångsrikt utvecklingsarbete delar jag med mig av erfarenheter, hinder, inspiration och verktyg som du kan använda i din vardag. Du kan vara trygg i att få en stödjande och ibland utmanande sparringpartner i din process till önskad utveckling och
förändring.


Helena är utbildad rektor och har läst tvärvetenskaplig master i ledarskap. Hon är ICC - certifierad coach,
mindfulnessinstruktör, beteendevetare och legitimerad förskollärare.


Tidigare meriter: Nominerad till årets chef, dokumenterat goda resultat i förändringsarbete medarbetarenkäter och brukarenkäter och en uppskattad föreläsare i tidigare uppdrag.

 

Mind Zones tjänster

Affärsmöte på ett café
Affärsmöte
samarbetande

Coaching

Genom professionell samtalsmetodik hjälper jag chefer och ledare att förverkliga mål och skapa önskade resultat såväl yrkesmässigt som privat. 

Utbildning

Jag erbjuder mindfulnessbaserad utbildning - ett evidensbaserat verktyg för att minska stress, bättre beslutsfattande och ett sundare arbetsklimat.

Konsulttjänster

Behöver du en chef vid arbetstoppar eller tillfälliga vakanser? Med min långa chefserfarenhet kan jag erbjuda ett engagerat och operativt ledarskap från första dagen.

 

Certifierad ICC Coach

Mind Zones tjänster är certifierade enligt International Coaching Community.